Şanlıurfalı sporcudan Ju Jitsu’da Türkiye 3’üncülüğü

Türkiye 1’inci Ferdi Ju Jitsu Şampiyonası müsabakaları, 39 ilden 400 sporcunun katılımıyla Mardin´de başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Muay Thai Federasyonu tarafından Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye 1’inci Ferdi Ju Jitsu Şampiyonası, Artuklu Kapalı Spor Salonu’nda açılış seromonisiyle başladı. 

Şampiyonaya Şanlıurfa’dan Atak Akademi Spor kulübü adına katılan Muhammed Tarık Dolap şampiyonada Türkiye üçüncüsü oldu. Şanlıurfalı Muhammed Tarık Dolap ülkemizi Balkan ve dünya şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Merkez Bankası rezervleri 161,6 milyar dolara yükseldi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık rezerv verilerine ilişkin açıklamasını yayımladı.

Trendyol Komisyon Oranları 2025’te Hangi Seviyelerde?

Türkiye’nin en büyük e-ticaret pazaryerlerinden biri olan Trendyol, milyonlarca müşteriye ulaşmak isteyen satıcılar için cazip bir platformdur.

Araç satışında “sahte noter” tuzağına dikkat

Avukat Mehmet Mert Sezgen, internet üzerinden araçlarını satışa çıkaran kişilerin hedef alındığı dolandırıcılık yöntemlerine karşı uyarıda bulundu.

OGM’den yangın uyarısı: Araçlardaki ihmaller de orman yangınına neden olabilir

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), artan hava sıcaklıkları ve kuvvetlenen rüzgar nedeniyle orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı.