Şanlıurfaspor, Sol Bek Erkan Sasa’yı Kadrosuna Kattı

Şanlıurfaspor, 2025–2026 sezonu kadro planlaması kapsamında savunma hattını genç ve gelecek vadeden bir oyuncuyla güçlendirdi. Sarı-yeşilli ekip, Amedspor’da forma giyen 22 yaşındaki sol bek Erkan Sasa’yı sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etti.

Futbol hayatına Konyaspor altyapısında başlayan Sasa, 2022 yılında 1922 Konyaspor’da profesyonelliğe adım attı. Ardından Amedspor’a transfer olan genç oyuncu, 2023–2024 sezonunun ilk yarısında sınırlı forma şansı bulduktan sonra devre arasında 68 Aksaray Belediyespor’a kiralandı. Bu kulüpte 7 lig ve 1 kupa maçında görev aldı.

Kariyerinde bugüne dek 97 resmi karşılaşmaya çıkan Sasa, modern sol bek özellikleriyle öne çıkıyor. Hızı, enerjisi ve hücuma katkı sağlayan oyun tarzıyla bilinen genç futbolcunun, Şanlıurfaspor’da daha fazla süre alması ve gelişimini sürdürmesi bekleniyor.

2023–2024 sezonunda Amedspor ile TFF 2. Lig şampiyonluğu yaşayan Erkan Sasa, Şanlıurfaspor’un Burdur kampına katılarak takımla çalışmalara başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Göbeklitepe’nin Gölgesinde Koşu: Sayburç Yarı Maratonu 16 Kasım’da

Dünyanın en eski tapınak kompleksi Göbeklitepe’nin gölgesinde, sporseverler için özel bir gün yaşanacak. Sayburç Yarı Maratonu, 16 Kasım Pazar günü Karaköprü Mesire Alanı’nda düzenlenecek.

Şanlıurfa’da 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Uyuşturucu Hükümlüsü Yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yılmaz: İşsizlik oranı Şubat’ta yüzde 8,5 oldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2026 yılı Şubat ayında mevsim etkisinden arındırılmış verilere göre işsizlik oranının yüzde 8,5 olduğunu ve tek haneli seviyesini 34’üncü aya taşıdığını açıkladı.

ŞUTB Bülteninde “Antep Fıstığı” İfadesi Tartışma Yarattı

Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) bünyesindeki fıstık satışına ilişkin yayımlanan bültende “Urfa fıstığı” yerine “Antep fıstığı” ifadesinin kullanılması tartışma konusu oldu.