Şanlıurfaspor’da Giresun Hazırlıkları Başladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Astor Enerji Şanlıurfaspor ligin 10. haftasında kendi evinde Giresunspor’u konuk edecek. Göztepe deplasmanından döner dönmez hazırlıklarına başlayan takım iki grup şeklinde günün antrenmanının gerçekleştirdi. Sarı yeşilli ekipte birinci grup yenileme çalışması yaparken, ikinci grup ise ısınma egzersizleri sonrasında dayanıklılık çalışması yaparak günü tamamladı. Teknik Direktör İrfan Buz’un sürekli olarak müdahale ettiği ve taktik belirlediği antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Performansın yüksek tutulduğu çalışmalar önümüzdeki günlerde de devam edecekken, karşılaşma Cuma günü saat 20.00’de 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Babacan: Programımızı Bayburt ve Gümüşhane’de tamamladık

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bayburt ve Gümüşhane programlarını tamamladıklarını bildirerek kendilerini karşılayan vatandaşlara teşekkür etti.

Müzede Bir Gün Projesi Şanlıurfa Kent Müzesinde Hayata Geçirildi

Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Müzede Bir Gün” projesi kapsamında, Şanlıurfa Kent Müzesi’nde düzenlenen drama ve konser etkinliği büyük ilgi gördü.

Özel Meydan Hastanesi’ndeki İhmal İddiaları Meclis Gündemine Taşındı

Şanlıurfa milletvekili Ömer Öcalan, Şanlıurfa Özel Meydan Hastanesi’nde yaşanan ihmaller ve “Yenidoğan çetesi” iddialarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdı. Öcalan, ülke genelinde sağlık hizmetlerinin ticarileştirilmesi ve özelleştirilmesinin, bebeklerin hayatıyla sonuçlanan ciddi sorunlara yol açtığını ifade etti.

Ramazan Bayramı’nda otoyollar, köprüler ve toplu taşıma ücretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla otoyollar köprüler ve bir çok raylı sistem hattı ile belediye toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.