Şanlıurfasporlu futbolcu Mbolula,Afrika Uluslar Kupası’nda

MBOULA, AFRİKA ULUSLAR KUPASI’NDA
Astor Enerji Şanlıurfaspor futbolcularından Michel Mboula, Ocak 2024’te başlayacak Afrika Uluslar Kupası’nda ülkesi Gabon adına milli formayı giyecek.

11 Temmuz 2023’te oynanması planlanan 34. Afrika Uluslar Kupası, ev sahibi Fildişi Sahili’ndeki olumsuz hava nedeniyle 11 Ocak 2024’e ertelenmişti. Dört büyüklerden Beşiktaş’ın yedi, Fenerbahçe ile Galatasaray’ın ise ikişer, Trabzonspor’un da bir futbolcusunun katılacağı kupada Şanlıurfasporlu Michel Mboula da forma giyecek. Gabon adına milli formayı giyecek Mboula, belirlenecek takvim üzerine ülkesine giderek milli maçlara katılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’ya 1500 Kişilik Yeni İstihdam

Şanlıurfa İl Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, istihdam olanaklarını artırmaya yönelik önemli bir adım attı. Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Valilik ve bağlı kaymakamlara 9 ay süreyle 5.126 kişilik tahsise ilave olarak 1500 kişi daha tahsis edildiği açıklandı.

Haliliye’de Glutensiz Ekmek Fırını Binlerce Vatandaşın İhtiyacına Yanıt Veriyor

 Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında faaliyetlerini sürdüren Haliliye Belediyesi, özel beslenme gereksinimi bulunan vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya yönelik hizmetlerine devam ediyor.

Av.Abdülkadir Yıldırım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı’na getirildi

AK Parti’de Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı’na Av.Abdülkadir Yıldırım getirildi.

Başkan Yetim: İlimizi Yeşil Sanayi Ve Yenilenebilir Enerji Merkezi Haline Getireceğiz

ŞUTSO AB Bilgi Merkezi’nin organize ettiği “Sanayide Yeşil Dönüşüm ve Etkileri” başlıklı panel ve eğitim programı ŞUTGEM’de düzenlendi. Programda konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, “Hem sanayicilerimizin küresel pazardaki rekabet gücünün ve sahip olduğu ekonomik payının artmasını, hem de kentimizin yeşil sanayi ve yenilenebilir enerji yatırımlarının merkezi haline gelmesini, dolayısıyla da yatırım, üretim, istihdam ve ihracat üssü haline gelmesini istiyoruz” dedi.