Siverek’te işçi maaşları memur maaşlarına endekslendi

Siverek Belediyesinde 696 Nolu KHK ile belirsiz süreli olarak çalışan işçilerin aldığı en düşük maaş 36 bin lira olarak belirlendi.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve Hizmet İş sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında 2025 yılı maaşlarına %11 oranında zam yapıldı.

İşçilerin alacağı en düşük maaş 36 bin liraya yükselirken 2026 ve 2027 yılları için ise verilecek zam oranı devlet memuru maaşlarına Ocak-Temmuz aylarında yapılacak zam oranlarına endekslendi.

Sendika temsilcilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 2025 yılı maaşlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

6 Şubat’ın Acısı Yüreğimizde, Hafızamızda

6 Şubat 2023’te yaşanan ve ülkemizi derinden sarsan depremlerin üzerinden üç yıl geçti. Ancak kaybettiğimiz canların acısı hâlâ ilk günkü gibi yüreğimizde.

Şanlıurfaspor, Erzincanspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Şanlıurfaspor, Nesine 2. Lig 7. hafta karşılaşmasında sahasında konuk edeceği Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarına start verdi.

Urfalı’yı Rahat Bırakın!

Şanlıurfa’da siyaset konuşulurken aslında çoğu zaman siyasetten daha fazlası konuşulur.

Karaköprü ‘de film festivali gösterimleri başladı

Şanlıurfa’da bu yıl 2.’si düzenlenen Uluslararası Göbeklitepe Film Festivalinin film ve belgesel gösterimleri Karaköprü Belediyesi ev sahipliğinde başladı