Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yürüyüş programı düzenlendi. Etkinliğe, müftülüğe bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri ile velileri katıldı.
41 Evler Anaokulu önünden başlayan program, besmele ile açıldı. Minik öğrenciler, salavatlar, ilahiler ve maniler eşliğinde yürüyüşe coşkuyla devam etti. Ramazan ayına özgü kıyafetler giyen çocuklar, davullar eşliğinde yürüyerek renkli görüntüler oluşturdu.
Yürüyüş, Bahçelievler Camii’nde sona erdi. Camii avlusunda öğrencilere pamuk şeker ikram edilirken, veliler ve öğrenciler programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Etkinlik, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatması ve çocuklarda dini değerler bilincinin erken yaşta gelişmesine katkı sunması açısından anlamlı bulundu.