Sosyal medyadan provokatif paylaşım yapan 3 kişi yakalandı

3 şüphelinin yakalanarak gözaltı ve tutuklama kararı verildiğini duyuran Bakan Tunç, yurtdışında olan 49 şüpheli için işlem başlatıldığını açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden terör örgütü nü öven, propaganda yapan ve yanıltıcı bilgiler yayınlar yapanlar hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

Bakan Tunç’un açıklaması şöyle:

“İstanbul, Ankara, Adana, Diyarbakır, Denizli, Van ve Batman illerimizde tespit edilen; 10 şüpheliden, 3’ü yakalanarak haklarında gözaltı ve tutuklama kararı verilmiş, 7 şüphelinin ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. 49 şüphelinin yurtdışında olduğu belirlenmiş ve haklarında işlem başlatılmıştır. Cumhuriyet Başsavcılıklarımızca sosyal medya üzerinden suç teşkil eden paylaşımlarda bulunanlar hakkında gerekli soruşturmalar titizlikle devam etmektedir.”

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Hamas, Katar’daki ateşkes görüşmelerine heyet gönderecek

Hamas’tan bir yetkili, Katar’daki ateşkes görüşmelerine bir heyet göndereceklerini duyurdu.

Seyyithan Atilla: “31 Mart’a Ceylanpınar’da Destan Yazacağız”

Ak Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Avukat Seyyithan Atilla, seçim çalışmaları kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Atilla, “31 Mart’a Ceylanpınar’da destan yazacağız” diyerek inançlarının tam olduğunu ve zaferin yakın olduğunu vurguladı.

Şüpheli Hareketleri Ele Verdi: Suruç’ta Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

ŞANLIURFA (RHA) – Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen önleyici kolluk devriyesinde şüpheli hareketleri nedeniyle durdurulan 2 kişinin üzerinde uyuşturucu madde ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İmralı Heyeti Erdoğan’la 1 saat 40 dakika görüştü

ANKARA – İmralı Heyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile görüşmesi 1 saat 40 dakika sürdü.