SSK emeklisi 6 Şubat’ta, Bağ-Kur emeklisi 7 Şubat’ta ek zam ödemelerini alacak

Bakan Işıkhan, ocak 2024 itibarıyla yüzde 49,25 oranında yükseltme yapılan SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarının ödemeye başlanacağını belirtti.

Bakan Işıkhan, fark ödemelerin; SSK kapsamında emekli olan vatandaşlar için 6 Şubat’ta, Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlar için ise 7 Şubat’ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bakan Göktaş, Suriyeli bakan Kabawat ile görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Uluslararası Aile Forumu’nda Suriye Arap Cumhuriyeti Sosyal İşler ve Çalışma Bakanı Hind Kabawat ile bir araya geldi.

Şanlıurfa’nın Kültürel Zenginlikleri Azerbaycan’da Tanıtılıyor

Başkan Gülpınar’dan Bakü’de Kardeşlik Mesajı: “Gönüllerimizde Mesafe Yok

Su Verimliliği Yönetmeliği Resmi Gazete’de Yayımlandı: Türkiye Su Yönetiminde Yeni Bir Döneme Giriyor

Türkiye, su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimi ve verimli kullanımı adına tarihi bir adım attı.

Harran Üniversitesi Rektöründen Başarılı Öğrencilere Tebrik

 Harran Üniversitesi, akademik ve sportif başarılarıyla dikkat çeken öğrencilerini onurlandırmaya devam ediyor. Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, farklı alanlarda önemli dereceler elde eden öğrencileri makamında kabul ederek tebrik etti.