ŞUSKİ :Araç Kullanımıyla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Belediye yetkilileri, görüntülerde yer alan aracın plakası ve görevli personelin kısa süre içinde tespit edildiğini açıkladı. Araştırmanın ivedilikle devam ettiği ve sonuçlandığında gerekli disiplin işlemlerinin uygulanacağı ifade edildi. İlgili personelin yanlış davranışı, kamu görevlisi olmanın sorumluluklarıyla bağdaşmadığından, belediye yönetimi konunun titizlikle takip edileceğini belirtti.

Ayrıca, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların bu tür konulara gösterdikleri hassasiyete teşekkür etti. Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması gerektiğine vurgu yapılırken, vatandaşların bilinçli ve duyarlı davranışlarının kamu hizmetlerinin denetlenmesine önemli katkı sağladığı dile getirildi. Yetkililer, belediye hizmetlerinin şeffaf bir şekilde yürütülmesi için vatandaşların desteğinin her zaman değerli olduğunu vurguladı.

ŞUSKİ, bu tür olumsuzlukların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ve kamuya hizmet veren tüm çalışanların görev bilinciyle hareket etmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti. Vatandaşların olası suistimaller konusunda her zaman belediye ile iletişime geçebileceği de hatırlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Anahtar Parti ile TBMM CHP Grubu bayramda bir araya geldi

Anahtar Parti, Kurban Bayramı kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grubu ile karşılıklı bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Ziyarette parti temsilcileri bir araya gelerek bayram tebriklerini iletti.

Güney Tutcuoğlu Şanlıurfaspor’da

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Şanlıurfaspor, kadrosunu Güney Tutcuoğlu ile güçlendirdi. Kulüp, 2025–2026 sezonu planlaması kapsamında 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kent Konseyi Üyelerinden Eş Başkan Serhat Dicle İnan’a Ziyaret

Viranşehir Kent Konseyi üyesi ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt, Kent Konseyi üyeleri Halis Aktaş, Ramazan Kılıç ve Serdar Ekinci ile birlikte Viranşehir Belediyesi Eş Başkanı Serhat Dicle İnan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Gülpınar’dan İptal edilen Siverek seçimleri ile ilgili önemli açıklama

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek seçimlerinin iptal edilmesi sonrasında yaşanan kutlamalar ve olumsuz tepkilere ilişkin bir açıklama yaptı.