Tarım ve orman müdürlükleri, ÇKS başvuruları için hafta sonu hizmet verecek

Bakanlıktan yapılan açıklamada “Tarımsal desteklerden faydalanabilmek için ÇKS kaydınızı yaptırmayı unutmayın. Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları il/ilçe tarım ve orman müdürlükleri ile e-Devlet kapısı ve ‘TarımCebimde’ mobil uygulaması üzerinden yapılabiliyor.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ak Partili Sertaç Kaya’dan Nihat Çiftçi’ye Ahlaklı Belediyecilik Dersi

Ak Parti Karaköprü Belediye Meclis üyesi adayı Sertaç Kaya, Yeniden Refah Partisi (YRP) Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi’nin bir etkinlikle ilgili paylaşımına sert bir şekilde tepki gösterdi.

“Sağlık ocakları ve devlet hastanelerinde randevu ücretli olacak” iddiası

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “1 Ocak 2025 itibarıyla, sağlık ocağından randevu almak Türk vatandaşına 99 TL, devlet hastanesinden randevu almak ise 199 TL olacak” iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Tekin ‘den engelli koordinasyon merkezine Ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye bünyesinde yer alan Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Eski Başkan Haçim İzol’dan Dikkat Çeken Bayram Mesajı

Şanlıurfaspor’un eski kulüp başkanı Haçim İzol, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.