TEMA Vakfı’ndan Şanlıurfa’da çevre bilinci etkinlikleri

ŞANLIURFA ( RHA) – TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliğince, Ormancılık Haftası ve Dünya Su Günü dolayısıyla çeşitli ziyaret ve eğitim programları gerçekleştirildi.

İl Temsilcisi Ali Rıza Öztürkmen öncülüğündeki heyet, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda Tugay Komutanı Üzeyir Durmuş’u ziyaret etti. Ziyarette çevrenin korunmasına yönelik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyet ayrıca Orman Bölge Müdürü İsmail Poyraz, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ruşen Uyanıkoğlu ile Doğa Koruma ve Millî Parklar 3. Bölge Müdürü Mustafa Gözel’i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı diledi. Görüşmelerde çevre projeleri ele alındı.

Öte yandan, Kadir Evliyaoğlu Koleji öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansta “Yaşam Kaynağımız Su” başlığı altında suyun önemi ve tasarruf yöntemleri anlatıldı.
Açıklamada, doğanın korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü Belediyesi Duyurdu: GAP Bulvarı’nda Trafik Akışı Değişti

Karaköprü Belediyesi, Akpıyar Mahallesi’nde GAP Bulvarı üzerinde devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle bölgede geçici trafik düzenlemesine gidildiğini duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi’nden İklim Değişikliği Mücadelesine Öncü Katkı

İklim değişikliğiyle mücadelede kapsamında Şanlıurfa’da bir araya gelen çok sayıda yerel yönetim, akademisyen ve sivil toplum kuruluşu temsilcisine Büyükşehir Belediyesinin iyi uygulama örnekleri ve yenilikçi öğrenme yaklaşımları anlatıldı.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Karadağ: Maliyet Fıstık Üreticisini Eziyor

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, kentteki Antep fıstığı üreticilerinin artan girdi maliyetleri, verim kayıpları ve fiyat belirsizliği nedeniyle zor günler geçirdiğini belirterek, üreticinin emeğini koruyacak politikaların hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.

Altın büyüme verisinden destek buldu

Altın dünkü satıcılı başladığı seansı artıya çevirmeye başararak iki günün ardından artıya dönmüş oldu. 2030 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan sarı maden, seans içindeki satış baskısıyla 2024 dolar/ons seviyesine kadar geri çekilerek son bir haftanın en düşük seviyesini kaydetti.