Tsuchinshan-ATLAS Kuyruklu Yıldızı, Siverek’ten Görüldü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, ‘Yüzyılın kuyruklu yıldızı’ olarak adlandırılan Tsuchinshan-ATLAS (Kuyruklu Yıldız A3), bu akşam Takoran Vadisi’nde, Güneydoğu Toroslar’ın zirvesinden gözlemlendi.

Bu etkileyici gök olayı, kuyruklu yıldızın Dünya’dan en son 80.000 yıl önce görünmesinin ardından büyük bir heyecan yarattı.Kuyruklu yıldız, etkileyici kuyruğuyla ve parlak görüntüsüyle gökyüzünde büyüleyici bir manzara sundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Ağaçtan Düşen Yılan Korku Dolu Anlar Yaşattı

ŞANLIURFA (RHA) – Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı GAP 3. Etap bölgesinde bir ağaçtan çocuk arabasının üzerine düşen yılan, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yakalandı.

URFALI VATANDAŞTAN HIZLI TREN İRONİSİ: “BİZE DE MÜJDE OLMUŞ!”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Projesi ile ilgili yaptığı “müjde” paylaşımı sosyal medyada gündem olurken, Şanlıurfa’dan gelen ironik bir yorum dikkat çekti.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ‘ndan Silah kaçakçılarına operasyon

Şanlıurfa’da Jandarma ekipleri tarafından Siverek, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticaretine darbe vuruldu.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak’tan Şanlıurfalılara Teşekkür

ING Türkiye Kupası 2025 Final Maçı için Şanlıurfa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “Final maçımız için salonu doldurarak müsabakayı daha da güzelleştiren Şanlıurfalı sporseverlere teşekkür ediyorum” dedi.