“Türkiye Medya Ombudsman kararı” paylaşımlarına yalanlama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yapılan açıklamada iddiaya konu paylaşımlarda “Türkiye’de medya ombudsmanlığı kuruluşunun bağımsız ve itibarlı bir kuruluş olduğu ve bazı isimlerle ilgili karar verdiği” yö nünde iddialarda bulunduğunun tespit edildiği bildirildi.

Türkiye’de kişi ve haberler adına karar meçi olan herhangi bir medya ombudsmanlığının kurum veya kuruluşunun bulunmadığı belirtilen açıklamada “Paylaşımda ‘karar’ olarak nitelendirilen ifadeler şahsi görüştür. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

PKK’ya Yönelik Şanlıurfa Merkezli Operasyon: 18 Gözaltı

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütü PKK ile ilişkili oldukları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon Operasyonda 18 şüpheli yakalandı.

Vali Şıldak’ın Şanlıurfa Ajandası

Şehir Hastanesi, TEKNOFEST, köprülü kavşaklar, turizm, eğitim, güvenlik, tarım ve daha fazlası… Şanlıurfa’nın gündemi yoğun. Peki, bu yoğun gündemin arkasında nasıl bir yönetim anlayışı var?

G7 liderleri İsrail-İran çatışmasının gölgesinde bir araya geliyor

G7 ülkeleri (Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Birleşik Krallık ve ABD) liderleri, Kanada’nın Rocky Dağları’nın eteklerinde yer alan uzak bir kasaba olan Alberta’nın Kananaskis kasabasında Pazar günü bir araya gelerek üç gün boyunca yoğun görüşmelerde bulunacaklar.

Siyasilerden Büyük Taarruz paylaşımı

Siyasiler, Büyük Taarruz’un 101. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.