UNRWA: Gazze’deki sağlık koşulları her geçen gün kötüleşiyor

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’ndan yapılan açıklamaya göre, Gazze’deki sağlık koşulları her geçen gü n kötüleşiyor. Böcekler ve kemirgenler hastalıkları yayarak insanların sağlık ve refahını tehdit ediyor.

Açıklamada UNRWA ekiplerinin yerinden edilmiş ailelere barınaklarda yardımcı olarak, bu zararlıları insanların zaten kalabalık olan yaşam alanlarına girmelerini engellemeye çalıştığı aktarıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa belediye bahçesi vatandaşların uğrak yeri oldu

Kente nefes aldıran projelerle, yeşil alan sayısını her geçen gün artıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle belediye eski hizmet binası yıkılarak yerine yeşil alan yapıldı. Şehrin kalbine nefes aldıran Belediye Bahçesi vatandaşların da uğrak yeri oldu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin Yemek İhalesinde Bakanlık Alarmı: Florya Yemek İçin İnceleme Talimatı

ŞANLIURFA,- SAĞLIK Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 7 ilde yemek hizmeti veren Florya Yemek Ticaret A.Ş. hakkında hazırlanan soruşturma raporunun ardından ilgili sağlık tesislerindeki yemek hizmet alımlarının tüm süreçleriyle incelenmesini istedi.

Güneşin Çocukları Farklı Galibiyetle Liderliğini Sürdürdü

Kadınlar 2. Lig G Grubu’nda Şanlıurfa’yı temsil eden Güneşin Çocukları Spor Kulübü, ligin ikinci yarısına etkili bir başlangıç yaptı.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ: “Demokrasiye Yapılan Bu Saldırıyı Boşa Çıkaracağız!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, CHP’ye yönelik yürütülen soruşturmaların, demokratik süreci baltalama girişimi olduğunu belirterek, bu hukuksuzluğa karşı halkla birlikte mücadele edeceklerini söyledi.