UNRWA: Savaş başladığından beri Gazze’de en az 220 UNRWA çalışanı öldürüldü

UNRWA’dan yapılan açıklamada, 11 Eylül’de Nuseirat’taki okula düzenlenen saldırıda altı UNRWA personelinin öldürüldüğü bildirildi.

Çocuk felci kampanyasının ilk turunun sonunda, Gazze Şeridi boyunca 560 binden fazla çocuğun aşılandığı belirtilirken, “Savaş başladığından beri Gazze’de en az 220 UNRWA çalışanı öldürüldü.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gürsel Tekin: Türkiye’nin gerçek gündemine dönün

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Örgütü’ne mahkeme kararıyla kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, Hibya Haber Ajansı’na yaptığı açıklamaların ikinci bölümünde muhalefetin toplumdan koptuğunu belirterek, Türkiye’nin gerçek gündemine odaklanılması gerektiğini söyledi.

MGM: Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 4-10 Haziran 2026 tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmin raporunu yayımlayarak sıcaklıkların artacağını duyurdu.

Şanlıurfa’da gençler ve kadınlar için önemli toplantı

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Kadınlar ve Gençler için Sağlık ve Destek Merkezi Projesi Kapanış töreni Şanlıurfa’da gerçekleştirildi.

Şanlıurfaspor, Erzincan Maçına Hazır

Nesine 2. Lig’in 7. haftasında sahne alacak olan Şanlıurfaspor, Anagold 24 Erzincanspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.