UNRWA: “Savaşın başından beri Gazze Şeridi’nde 22 bin 313 Filistinli hayatını kaybetti”

UNRWA’dan yapılan açıklamada, savaşın başlamasından bu yana Gazze Şeridi’nde en az 22 bin 313 Filistinlinin hayatını kaybettiğini ve 57 bin 296 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Batı Şeria’da ise bu yana 80’i çocuk 313 Filistinlinin hayatını kaybettiğini ve İsrail Güvenlik Kuvvetleri’nin (ISF), 593’ü çocuk olmak üzere 3 bin 949 Filistinliyi yaraladığını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

36 ilde düzenlenen operasyonlarda 104 şüpheli gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı bahis suçuna yönelik 36 ilde düzenlenen operasyonlarda 104 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Güneşin; kemiklere ve vücuda olumlu etkileri nelerdir?.

Güneş, doğanın bize sunduğu eşsiz ve değerli kaynaklardan birisidir. Hayatımızı her gün ısıtması ve aydınlatmasının yanı sıra, sağlığımıza olumlu etkileri bulunur.

Zamanla Yarış: Kopan Parmak Başarıyla Kurtarıldı!

Şanlıurfa’nın bir ilçesinde yaşanan talihsiz kazada parmağını gübre makinesine kaptıran B.Y. isimli hasta, yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Şanlıurfa’da “Hareket Yaşını Öğren, Sağlıklı Yaşa” Etkinliği

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yürütülen “Hareket Yaşını Öğren, Sağlıklı Yaşa” kampanyası kapsamında GAP Vadisi 3. Etap’ta vatandaşlara yönelik kapsamlı bir sağlık farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.