Urfa Derbisinde Dostluk Kazandı

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Viranşehir Belediyespor, ligin 12’nci haftasında sahasında Siverek Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Viranşehir İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir ve yönetimi ile çok sayıda taraftar seyretti.
Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. Maçın ilk yarısında gol çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0’lık sonuçla gitti.
Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Siverek Belediyespor, 53’üncü dakikada Şiyar Sayyiğit’in golüyle 1-0 öne geçti. Taraftarının desteğini alarak rakip kalede gol arayan Viranşehir Belediyespor, aradığı golü 90+1’de buldu. Ev sahibi takım, Furkan Temir’in golüyle skoru 1-1 yaptı ve maç bu sonuçla tamamlandı.
Urfa derbisinden beraberlikle ayrılan Viranşehir Belediyespor, puanını 31’e yükselterek liderliğini sürdürdü. En yakın takipçisi Kilis Belediyespor’a 5 puan fark atan Viranşehir, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Osmaniye Önder ile karşı karşıya gelecek.
Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Siverek Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, “Urfa’nın iki güzide takımı karşı karşıya geldi. Sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldık, kazanan dostluk oldu. İnşallah ilk yarının son maçında deplasmanda oynayacağımız Osmaniye Önder maçını kazanıp ilk devreyi galibiyetle ve lider bir şekilde kapatacağız” dedi.
Kulüp Başkanı Çelik, kendilerine her türlü maddi ve manevi destekte bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile her maçta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına da teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

“Fermuar Sistemi ile Yaşama Yol Ver” Kampanyası Şanlıurfa’da Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından Aralık ayının ilk haftası “Acil Sağlık Hizmetleri Haftası” olarak belirlenmiş olup, bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. 112 Acil Sağlık hizmetlerinin önemine dikkat çekmek ve trafikte ambulanslara öncelik sağlamak amacıyla, “Fermuar Sistemi ile Yaşama Yol Ver!” sloganıyla bir iletişim kampanyası başlatıldı.

TÜİK- Ekonomik güven endeksi Ağustos’ta 93,1 düzeyine geriledi

İstanbul, 29 Ağustos (Hibya) – Ekonomik güven endeksi Temmuz ayında 94,4 düzeyindeyken, Ağustos ayında yüzde 1,3 azalarak 93,1 düzeyine geriledi.

Yazar ve Şair Devran Yiğit Sinanoğlu, Başarılarla Dolu Bir Hayat Hikayesiyle Öne Çıkıyor

1987 yılında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dünyaya gelen Devran Yiğit Sinanoğlu, eğitim ve kültür alanındaki çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Şanlıurfa’da işyeri yangını: İtfaiye ekipleri müdahale etti

Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesinde meydana gelen işyeri yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak büyük bir facianın önüne geçildi.