Uyuşturucu ile mücadelede vatandaşlara işbirliği çağrısı

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE VATANDAŞLARA İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, vatandaşların desteği ile uyuşturucuyla mücadelede daha da etkili çalışma yapacaklarını söyledi.

Vali Hasan Şıldak, son bir hafta içerisinde uyuşturucu operasyonları ile ilgili verileri açıkladı. Vali Şıldak sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımında uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın devam edeceğinin altını çizerek “Kıymetli vatandaşlarımız; gençlerimize yönelik bu büyük tehdide karşı daha etkili bir mücadele ortaya koyabilmek için lütfen 112 Hattına veya Uyuma Programına ihbarda bulunun” diyerek vatandaşların daha da duyarlı olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Operasyonlar ile ilgili ayrıntılarda ise; 7 kilo 302 gram skunk, 1 kilo 16 gram esrar, 330 gram metamfetamin, 45 gram bonzai, 531 gram eroin maddesi ile 170 adet sentetik hapın ele geçirildiği ve yakalanan 45 ‘torbacı’ diye hitap edilen kişiden 18’inin tutuklandığına yer verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Baydilli mesaiye saha gezisiyle başladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah erken saatlerde gerçekleştirdiği saha gezilerini sürdürürken, bugün Mehmet Hafız Bulvarı’nda inceleme yaptı.

Gümrük Muhafaza birimleri 8 milyar TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirdi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza birimlerince, 2024 yılı ilk 3 ayında yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 artışla 8 Milyar Türk lirası değerinde yasadışı ticari eşya ve uyuşturucu madde yakalaması gerçekleştirildi.

Şanlıurfa İHH’dan “Ümmet İftarı”

Şanlıurfa İHH, her yıl ramazan ayında geleneksel hale getirdiği Ümmet İftarını bu yıl da gerçekleştirdi.

Yeneroğlu: Bu dava, siyasi bir suikastın üstünün örtülmesi davasıdır

DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, Sinan Ateş’e yönelik suikast dosyasının ilk duruşması hakkında açıklama yaptı.