Vali Hasan Şıldak’tan Boğulma Olaylarına Karşı Uyarı: “Tedbirlere Uyalım”

Şıldak, özellikle çocuklar ve gençlerin su birikintilerine girmesinin istenmeyen sonuçlar doğurduğunu vurguladı.

Vali Şıldak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Her yıl suda boğulma olaylarında çok sayıda insanımızı kaybediyoruz. Çocuklar ve gençler başta olmak üzere vatandaşlarımızın sulama kanalı, baraj gölü, akarsu ve göletlere girmesi maalesef istenmeyen sonuçlar doğuruyor. Boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla aldığımız tedbirlere uyulması konusunda kıymetli vatandaşlarımızdan duyarlı davranmalarını istirham ediyorum.”

Şıldak, vatandaşları alınan önlemlere uymaya çağırarak, bu konuda daha hassas olunması gerektiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Göbeklitepe’de Rekor Beklentisi: Şanlıurfa Turizmde Zirveye Koşuyor

Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan Şanlıurfa, 2026 yılında turizmde yeni bir rekor hedefliyor.

Büyükşehir Seralarında Üretilen Çiçekler Cadde Ve Sokakları Süslüyor

Bünyesindeki fidanlıklarda kendi çiçeğini kendisi üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yazlık ve kışlık olmak üzere yılda 1,5 Milyon çiçek tohumu ile her mevsime uygun çiçek üretimini sürdürüyor. Fidanlıkta yetiştirilen çiçekler kentin ana arterler, caddeler ve bulvarlarını süslüyor.

TÜİK-Tüketici fiyatları Eylül’de yüzde 2,97 arttı, yıllık enflasyon yüzde 49,38

İstanbul, 3 Ekim (Hibya) Tüketici fiyatları (TÜFE), Eylül’de aylık bazda yüzde 2,97 yıllık bazda yüzde 49,38 arttı.

Hızlı Tren Gündemi Alevlendi: Urfa Neden Yok?

Şanlıurfa yine bekliyor… Beklemek bu şehrin kaderi mi, yoksa alışkanlık hâline getirilen bir ihmalkârlığın sonucu mu?