Vali Şıldak, Şehit Aileleri İle Piknikte Buluştu

Şanlıurfa’da toplumun tüm kesimleriyle buluşmalarına devam ederken Şehit ve Gazi Ailelerine her zaman öncelik tanıyan Vali Şıldak, bu kez düzenlenen piknik programına katıldı. Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Atatürk Ormanı’nda Şehit Aileleri ile buluşan Vali Şıldak, hem ikramlara eşlik etti hem de Anneler Günü kapsamında pikniğe gelen Şehit Annelerini ziyaret etti. Şehit ailelerine diledikleri an kendilerine ulaşabileceklerini bir kez daha yineleyen Vali Şıldak, Annelere karanfil hediye ederek günün anısına fotoğraf çektirdi. Ziyaretlerinde hane davetleri de alan Vali Şıldak, ilerleyen günlerde davetlere katılacağını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Uyuşturucu Suçlarından Aranan 2 Kişi Yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, narkotik suçlardan aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

YÖK’TEN DENKLİKTE ANA DİLİ KOLAYLIĞI

Yükseköğretim Kurulu, yurtdışı yükseköğretim diplomalarının tanıma ve denklik işlemlerine ilişkin yönetmelikte değişikliğe gitti.

Ceylanpınar’da İnşaat Alanında Göçük: 3 İşçi Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde devam eden TOKİ inşaatı kanalizasyon çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre, göçük altında kalan dört işçi için olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Büyükşehir ‘den Viranşehir’e sıcak asfalt çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir ilçesinde kapsamlı sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.