Vali Şıldak Sırrın aile destek merkezini ziyaret etti

VALİ ŞILDAK SIRRIN AİLE DESTEK MERKEZİNDE

Vali Hasan Şıldak, Haliliye Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sırrın Aile Destek Merkezi’ni (ADEM) ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte bugün Sırrın mahallesindeki Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezde ilk olarak derslikleri inceleyen Vali Şıldak, kadınların gelişimine yönelik benzer faaliyetlerin ve eğitimlerin önemine değindi. Okuma-yazma, el işi, dikiş nakış, müzik ve Kur’an kursu dersliklerinde kadınlara seslenen Vali Şıldak, “Öğrenmenin yaşı olmaz diyerek azim içerisinde bir arada olan bütün kadınlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

“EN İYİ YATIRIM İNSANIN KENDİ GELİŞİMİNE YAPTIĞI YATIRIMDIR”

Vali Şıldak burada yaptığı değerlendirmesinde “En önemli yatırım insanın kendisine yaptığı yatırımdır. Bugün de bunun en güzel örneklerine şahitlik yaptık. Aile ve Sosyal hizmetler Bakanlığımızın da bu uygulaması tam yerini bulmuş. Kaymakamlıklarımızın ve vakıflarımızın bunu sahiplenerek vatandaşımıza yansıtması ile özellikle kadının hayat içerisindeki sosyal statüsünün gelişmesine katkı sunulduğunu görüyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
Vali Şıldak temaslarının ardından Sırrın Mahalle muhtarlığını ziyaret etti. Mahalle genelinde vatandaşlarla da sohbet eden Vali Şıldak, daha sonra programını tamamladı. Vali Şıldak’ın temaslarına Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin de eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Trump, Gazze’deki arabuluculara ”hızlı hareket etmeleri” çağrısında bulundu

ABD Başkanı Donald Trump, Hamas ve İsrail arasında dolaylı barış görüşmeleri için Pazartesi günü Mısır’da arabulucuların bir araya gelmesi beklenirken, Gazze savaşını sona erdirme çabalarına dahil olan herkesi “hızlı hareket etmeye” çağırdı.

İran, Türkiye’ye gaz akışını durdurdu

İran, İsrail’in Güney Pars gaz sahasına düzenlediği saldırı sonrası Türkiye’ye gaz akışını durdurdu.

Şanlıurfa İki Bayramı Birden Kutluyor

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıldönümü, Büyükşehir Belediyesi’nin ‘’Birlikte Kurduk, Birlikte Kutlayalım’’ temasıyla düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 33 Yılda bir aynı güne denk gelen Ramazan Bayramı ile Urfa’nın Kurtuluş Bayramı nedeniyle Şanlıurfalılar iki bayramı birden kutlayacak.

Şanlıurfa’da Uçak, Yolcu Ve Yük İstatistikleri Açıklandı

Şanlıurfa GAP Havalimanı, Eylül Ayına sit yolcu ve yük istatistikleri açıklandı.