Vali Şıldak ve beraberindeki heyetle TOKİ deprem konutlarında incelemelerde bulundu

VALİ ŞILDAK, EYYÜBİYE TOKİ DEPREM KONUTLARINI İNCELEDİ

Vali Hasan Şıldak, yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan Eyyübiye Deprem Konutlarında altyapı, ulaşım ve enerji gibi tüm yerleşim hizmetleriyle ilgili denetimde bulundu.

Şanlıurfa genelinde yapımı süren deprem konutlarını inşaat çalışmalarından tamamlanma sürecine kadar detayları ile takip eden Vali Hasan Şıldak, bugün Eyyübiye’de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Deprem Konutlarındaki çalışmaları denetledi.

Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, Eyyübiye Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Büyükşehir, İlçe Belediyesi, ŞUSKİ, DSİ, AKSA Doğalgaz ve AFAD ile tüm kuruluş temsilcilerinin katılım sağladığı denetimde Vali Şıldak, çalışmaları detayları ile gözden geçirerek yerleşimlerin tamamlanması ile herhangi bir aksaklık yaşanmaması yönünde talimat verdi.

Vatandaşların konutlarına yerleşmesi için gerekli tüm hizmetlerin eksiksiz bir şekilde sağlanmasını isteyen Vali Şıldak, alandaki çalışmaların yine takipçisi olacağını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Yılmaz: Silahlı Kuvvetlerimize ve kazadan sağ kurtulan personelimize geçmiş olsun

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kara Havacılık Komutanlığına ait bir nakliye helikopterinin Ankara Temelli’de kaza kırıma uğraması üzerine geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Şanlıurfa ‘da 36 Saat Planlı Su Kesintisi Uyarısı

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü ile yürütülen çalışmalar kapsamında bazı mahallelerde planlı su kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Vatandaş Gözüyle 112 Deneyimi ve Eski Maliye Caddesi’nde “Acaba Ne Oluyor?” Sorgusu

Şehir hayatı dediğin şey bazen ciddi bir mesele, bazen de insanı kendi kendine “hadi hayırlısı” dedirten küçük sahnelerden oluşur.

Başkan Beyazgül’den Esnaf Ziyareti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyüp Peygamber Caddesinde sundurma çalışması tamamlanan esnafları ziyaret etti.