Vanspor 1. Lig’e yükseldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Trendyol 1. Lig’e yükselme play-off finalinde Vanspor ile Batman Petrolspor karşı karşıya geldi. Kayseri’ de bulunan RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada kazanan taraf Vanspor oldu.

Karşılaşmanın normal süresi 0-0 eşitlikle sona erdi. 15’er dakikalık iki uzatma devresinde de gol çıkmayınca maç penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışlarında rakibine 1-0 üstünlük sağlayan Vanspor, 1. Lig’e yükselen son takım oldu.

Karşılaşma boyunca iki takım da temkinli bir oyun sergilerken, Vanspor taraftarları maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Stadyum çevresinde ve Van kent merkezinde kutlamalar yapılıyor.

NE OLMUŞTU?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Elazığspor-Vanspor maçı ile ilgili kararını verdi. TFF Disiplin Kurulu Elazığspor’un 3-0 hükmen yenilgisine karar verdi. TFF, Trendyol 1. Lig’e yükselecek son takımın belirleneceği Vanspor ile Batman Petrol Spor arasındaki Nesine 2. Lig play-off finalini oynama kararını almıştı. 

MA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

DEVA Partisi’nden Şanlıurfa’da 8 Mart’ta Kadınlara Karanfil

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kent merkezinde kadınlara karanfil dağıttı.

TÜİK-Ocak’ta 165 bin 734 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

İstanbul, 18 Aralık (Hibya) –Türkiye’de Ocak ayında 165 bin 734 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Şanlıurfa’da Otobüs Terminalinde Kanlı Kavga: 1 Ölü, Çok Sayıda Yaralı

Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bugün meydana gelen trajik olayda, iki grup amca çocukları arasında çıkan silahlı kavga dehşete neden oldu. Olay, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü yaşandı.

Doç. Dr. İsa An’dan Güneş Uyarısı: “Güneş Yanığı, Cilt Kanserine Yol Açabilir”

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Doç. Dr. İsa An, cilt kanseri farkındalık ayı kapsamında güneş ışınlarının cilt üzerindeki etkilerine dikkat çekti.