Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan’dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İnan, çocukların ve gençlerin geleceğe güvenle hazırlanmasının yalnızca ailelerin değil, toplumun tamamının ortak sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Eğitimin bireysel gelişimin yanı sıra toplumların geleceğinin şekillenmesinde de önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken İnan, 2026-2027 eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

“Çocuklarımızın Gözlerindeki Umut, Yarınlarımızın En Büyük Gücüdür”
Mesajında öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan İnan, şu ifadeleri kullandı:

“2026-2027 eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim emekçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
Her ders zili, çocuklarımızın geleceğe attığı yeni bir adımın başlangıcıdır. Bizler biliyoruz ki çocuklarımızın gözlerindeki umut, yarınlarımızın en büyük gücüdür. Onların nitelikli, eşit, özgür ve güvenli bir eğitim ortamında yetişmesi; daha güçlü, daha adil ve daha umutlu bir toplumun inşası açısından büyük önem taşımaktadır.”
“Eğitim Yolculuklarında Çocuklarımızın Yanında Olmalıyız”
Viranşehir’de çocukların ve gençlerin eğitim süreçlerinde karşılaştıkları sorunların çözümüne katkı sunmanın ortak bir sorumluluk olduğunu belirten İnan, öğrencilerin yalnızca akademik değil, sosyal ve kültürel açıdan da desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

İnan, mesajında şu değerlendirmelere yer verdi:

“Viranşehir’in çocuklarının ve gençlerinin eğitim yolculuğunda karşılaştıkları sorunların çözümüne katkı sunmak, onların sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerini desteklemek hepimizin ortak görevidir.”
Çocukların yalnızca bugünün öğrencileri olmadığını vurgulayan İnan, onların gelecekte toplumun farklı alanlarında önemli görevler üstleneceğine dikkat çekti.

“Geleceğimizi Çocuklarımız Şekillendirecek”
İnan, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Çocuklarımızın yalnızca bugünün öğrencileri değil, yarının bilim insanları, öğretmenleri, sanatçıları, emekçileri ve toplumun geleceğini şekillendirecek bireyleri olduğunu unutmamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize başarı, öğretmenlerimize güç ve kolaylık, velilerimize ise huzur getirmesini diliyorum.
Eğitim yolunda emek veren herkese teşekkür ediyor, çocuklarımızın yüzünün hep gülmesi dileğiyle 2026-2027 eğitim-öğretim yılını kutluyorum.”
İnan’ın mesajı, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere başarı, öğretmenlere kolaylık ve velilere huzur temennisiyle son buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Vakfı’ndan TBMM İdare Amiri İbrahim Eyyüpoğlu’na Ziyaret

Şanlıurfa Vakfı Başkanı Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu’nu ziyaret etti.

Şanlıurfa’da Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticaretine yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında jandarma ekipleri 3 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2024 yılında birçok ödül aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2024 yılında ulusal ve uluslararası alanda projeleriyle takdir toplayarak ödüllerine yenilerini ekledi.

Görme teknolojisinde devrim: Göz içi akıllı lensler

Özel Çağın Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Gürkan Tatar katarakt ameliyatında Göz İçi Lens (GİL) uygulamasını bizler için yazdı.