Viranşehir Belediyesi’nden Çevre Dostu Adım: “Her Cana Bir Fidan” Kampanyası

Viranşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda açılış ve yoklama ile başlayan meclis toplantısında konuşma yapan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan, Viranşehir’de büyük bir ağaçlandırma kampanyası başlatacaklarını açıkladı.

İnan, “Her Cana Bir Fidan” sloganıyla önümüzdeki 4,5 yıl içinde şehrin nüfusu kadar ağaç dikmeyi hedeflediklerini belirtti. Şehrin 211 bin kişilik nüfusunu göz önünde bulundurarak, her bireyin katkısıyla kentte önemli bir yeşil alan oluşturmayı planladıklarını ifade etti. Ayrıca, kampanya süresince doğacak bebekler için de ağaçlandırma yapılacağı vurgulandı.
Belediye Eş Başkanı İnan, bu önemli girişimin başarıya ulaşması için halktan destek ve katkı beklediklerini belirterek, “Hep birlikte, daha yeşil ve sağlıklı bir şehir için el birliğiyle hareket edeceğiz” dedi.

VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

37 yıl aradan sonra bu sezon 3. Lig’de mücadele edecek Viranşehir Belediyespor için de destek çağrısında bulunan Eş Başkan İnan, “Takımımızın maddi desteğe ihtiyacı var, Viranşehirli iş insanlarımızın takıma destek olmalarını bekliyoruz. Parti gözetmeksizin tüm arkadaşlarımızın Viranşehir Belediyespor’a sahip çıkmasını talep ediyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra gündeme gelen maddeler bir bir onaylanırken, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara sevk edildi. Komisyon raporları da okunarak, meclis üyelerinin oylamasına sunuldu.
Gündemindeki tüm maddeleri tek tek görüşerek karar altına alan Viranşehir Belediye Meclisi, ekim ayında tekrardan bir araya gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa-Bozova Minibüs Ücretlerine Zam: Yeni Tarife 8 Eylül’de Başlıyor

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da UKOME kararı sonrası toplu taşıma ücretlerinde yapılan düzenlemenin ardından, Bozova ile Şanlıurfa arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüslerin ücret tarifesi de değişti. S.S. 41 No’lu Has Bozovalılar Kooperatifi tarafından açıklanan yeni tarife, 8 Eylül 2026 Salı günü itibarıyla uygulanmaya başlanacak.

İkinci el araç ve gayrimenkulde yeni dönem

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde bir dönüşümün kapısı aralanıyor. Bu yeni yönetmelikle birlikte gayrimenkul ticareti artık daha güvenilir, manipülasyonları önleyici ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfaspor Adem Eren Kabak ile yeniden anlaştı

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon takımın önemli isimlerinden biri olan Adem Eren Kabak ile yeniden anlaşmaya vardı.

Şanlıurfa’da Yükseköğretim Oranı Endişelendirdi

Türkiye’de illere göre yüksekokul veya fakülte mezunu oranlarını ortaya koyan 2024 yılı eğitim verilerinde Şanlıurfa, yüzde 10,91 oranıyla son sırada yer aldı.