Viranşehir’ de Borsa İstanbul Davasında 3 Tahliye Kararı

ŞANLIURFA – l Mahkeme heyeti, aralarında İ.H.T.’nin de bulunduğu 3 tutuklu sanığın adli kontrol hükümleri uygulanarak tahliyesine karar verdi.

Duruşmada sanık müdafilerinin tahliye talepleri ile Cumhuriyet savcılığının görüşü alındı. Dosya kapsamındaki mevcut delil durumu ve yargılamanın geldiği aşamayı değerlendiren mahkeme heyeti, 3 sanığın tahliyesine hükmetti.

Dava, daha önce yapılan celselerde alınan savunmalar, dosyaya giren deliller ve ara kararlarla kamuoyunun gündeminde yer almıştı. Son duruşmada verilen tahliye kararıyla birlikte yargılamanın ise devam edeceği belirtildi.

Mahkeme, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi amacıyla davayı ileri bir tarihe erteledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

PETROLSPOR’UN MOTURU BU KEZ ÇALIŞMADI!

Batman ekibi İstanbul’dan golsüz beraberlikle döndü

Şanlıurfa’da Seyir Halindeki Kamyon Alev Aldı: Trafik Yarım Saat Durdu

Şanlıurfa’da Maşuk istikametine giden yolda, askerî alanın arkasında inşaat malzemesi taşıyan bir kamyon seyir hâlindeyken aniden alev aldı.

Şanlıurfa’da Geçici İşçilerin Hayali, Başkan Gülpınar İle Gerçek Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllardır geçici statüde çalışan işçiler için sevindirici bir gelişme yaşandı.

Şanlıurfaspor – Çorumspor Maçını Kaç Taraftar İzledi

Şanlıurfaspor ile Çorumspor arasında oynanan müsabaka, sezonun en önemli maçlarından biri olarak değerlendirildi.