Viranşehir OSB’ye Hibe Araç Teslimi ve Yeni Yatırım Temeli Atıldı

Viranşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde çevre altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hibe edilen araçlar düzenlenen törenle OSB’ye teslim edildi.

Törene Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü, OSB Müdürü İbrahim Akbaş, AK Parti İlçe Başkanı Lütfi Bağcı, Viranşehir Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özdemir ve OSB yönetimi katıldı. Araç tesliminin ardından iş makineleriyle 80 ton kapasiteli hakem kantarı ve laboratuvarın temeli atıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

BESKİ AŞİRETİ TARİHİ BULUŞMADA ŞANLIURFA’DA BİR ARAYA GELDİ

Kadim kültürün, köklü geleneklerin ve sarsılmaz bağların buluşma noktası olan Şanlıurfa, bugün tarihi günlerinden birine tanıklık etti.

“Siberağ-8” operasyonlarında 22 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 ilde “nitelikli dolandırıcılık ve yasa dışı bahis” suçlarına yönelik düzenlenen “Siberağ-8” operasyonlarında hesaplarında 16 milyon 800 bin TL para hareketliliği bulunan 22 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Başkan Baydilli’nin büyük desteğiyle Karaköprü Belediyespor şampiyonluğa koşuyor

TFF 3. Lig ekibi Karaköprü Belediyespor bu sezona damga vururken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin büyük desteğiyle profesyonel liglerdeki ilk şampiyonluğuna koşuyor

TÜİK- İşsizlik oranı en yüksek il yüzde 23,3 ile Hakkari en düşük il yüzde 4,8 ile Sinop

İstanbul, 18 Temmuz (Hibya) Türkiye genelinde, 2023 yılında işsizlik oranı en yüksek ilin yüzde 23,3 ile Hakkari ve işsizlik oranı en düşük ilin de yüzde 4,8 ile Sinop olduğu belirlendi.