Viranşehir’de Jandarmadan Silah Kaçakçılarına operasyon

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, Jandarma ekipleri tarafından silah kaçakçılığına yönelik operasyon gerçekleştirildi. 10 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen baskınlarda, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Operasyonda, 3 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 7 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 40 adet şarjör, 1.653 adet mermi ve fişek ile 38 adet av tüfeği bulundu. Ayrıca, 50 gram metamfetamin maddesi de ele geçirildi.

Gerçekleştirilen operasyon kapsamında 9 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. 2 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Urfa Emniyetinin Dikkati Olası Faciayı Önledi

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da iki farklı aşirete mensup kişilerin karıştığı kavga, emniyet ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde faciaya dönüşmeden önlendi.

Guterres: “Gazze’de suyu, yiyeceği, ilacı, yakıtı olmayan 2 milyon insan var”

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze’de suyu, yiyeceği, ilacı, yakıta ihtiyaç duyan 2 milyon insanın olduğunu ifade etti.

23 Nisan’da toplu taşıma araçları ücretsiz olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Başkentray, Marmaray, IZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferleri ile toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek.

ALES/3 başvuruları başladı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/3) için başvuruların başladığını açıkladı.