Viranşehir’de Sulama Kanalına Düşen 12 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Olay, Viranşehir ilçesine bağlı kırsal Ulaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Suriye uyruklu Yezen El Yasir (12), henüz belirlenemeyen bir nedenle sulama kanalına düştü.

Bir süre sonra suda gözden kaybolan çocuğu gören çevredeki vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği dalgıç polisleri, Şanlıurfa Arama Kurtarma (ŞUAK), jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi
Ekiplerin çalışmaları sırasında Yezen El Yasir, vatandaşlar tarafından sulama kanalından çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 12 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Çocuğun cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi işlemleri için Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İnceleme başlatıldı
Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Çocuğun sulama kanalına nasıl düştüğünün belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

RHA AJANS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’ya 63 Yeni Hekim Atandı

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni atamalarla Şanlıurfa’nın sağlık altyapısı önemli ölçüde güçlendirildi.

Fıstık Üreticisine Bir Darbe de İthalattan!

ŞANLIURFA – Kuraklık nedeniyle zor günler geçiren fıstık üreticilerine bir darbe de Ticaret Bakanlığı’ndan geldi.

Viranşehir’de Fırınlara Zabıta Denetimi: Renkli Kağıt Kullanımına Yasak

Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaş sağlığını korumaya yönelik çalışmalar kapsamında bugün ilçe genelindeki fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir ‘den anlamlı etkinlik

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 21 Mart Down Sendromlular Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenleyerek Down Sendromlu öğrencileri Şanlıurfa Bilim Merkezi ile buluşturdu.