Yağışlar Sonrası Viranşehir’de Seferberlik: Ekipler Sahada

Viranşehir Belediyesi, etkili olan yağışların ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması için sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde zarar gören cadde ve sokaklarda bakım ve onarım faaliyetlerine hız verirken, ulaşım güvenliğini önceleyen müdahaleler eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda, Arıtır (Beşo) Kırsalı ile Dardoğan Mezrası güzergâhında bulunan ve yoğun yağışlar nedeniyle ciddi hasar gören köprüde onarım çalışmaları devam ediyor. Yapısal bütünlüğü zayıflayan köprü, kapsamlı güçlendirme ve yenileme çalışmalarıyla yeniden güvenli hale getiriliyor.

Yürütülen çalışmalarla kırsal mahalleler arasındaki ulaşımın kesintisiz ve güvenli şekilde sürdürülmesi hedeflenirken, bölge halkının günlük yaşamını kolaylaştıracak kalıcı çözümler de hayata geçiriliyor.

Viranşehir Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla kentin her noktasında güvenli, konforlu ve sürdürülebilir ulaşım altyapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Merkez Bankası’ndan 2. el oto satışı için yeni FAST uygulaması

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), onay gerektiren ödeme işlemleri için FAST Güvenli Ödeme İşlemi Katman Servisi’nin devreye alındığını bildirdi.

Başkan Bucak, STK Temsilcileriyle İftar Programında Buluştu

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, iftar programında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Muğla’da 4.3 şiddetinde deprem

Muğla’nın Datça ilçesinde saat:5.18’de 4.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

DEM Parti’den İmralı Görüşmesi Açıklaması

Dün gerçekleşen İmralı görüşmesine ilişkin beklenen basın açıklaması, bugün DEM Partili milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.