YKS’ye Girecek Öğrencilere Yönelik Gezi

Harran Belediyesi, eğitime destek amacıyla ücretsiz olarak Kültür ve Gençlik merkezinde eğitim gören Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kursu’na katılan öğrencilerine yönelik motivasyon gezisi düzenledi.

Harran Belediyesi; Önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) üniversite sınavları öncesi Kültür ve Gençlik merkezinde eğitim gören öğrencilerin sınav kaygısını azaltmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Mardin gezisi düzenledi.

Harran Belediyesi; Eğitim odaklı hizmet anlayışını sürdürmeye devam ediyor. Yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi moral, motivasyon ve gençlerin yaşadıkları toprakları yakından tanımasını sağlamak amacıyla düzenlenen tarih ve medeniyet gezisinde gençler doyasıya eğlendi. Mardin, eski Mardin ve Midyat beyazsu başta olmak üzere birçok yeri gezerek, eğlenen öğrenciler, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür ettiler.

Eğitim odaklı hizmetlerini sürdürmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ‘‘Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik merkezimizde Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize moral – motivasyon kaynağı oluşturması adına Mardin gezisi düzenledik. Hedeflerine ulaşmak adına büyük emekler harcayarak, ders çalışan öğrencilerimize önümüzdeki haftasonu girecekleri YKS’de başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah, emeklerini boşa çıkarmasın’’.

YKS’ye girecek olan Öğrenciler geziyi düzenleyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

DEM Partili Dilan Kunt Ayan: “Buğday Pazarı Şehir Dışına Taşınmalı”

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpkent Mahallesi’nde bulunan Buğday Pazarı ve Buğday Borsası’nın mahalle içinde kalmasının halk sağlığını ve günlük yaşamı olumsuz etkilediğini belirterek, alanın şehir dışına taşınması çağrısında bulundu.

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, büyük zaferin milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesinin en güçlü göstergelerinden biri olduğunu belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle andı.

Şehir Hastanesi’nde övgü çok, yanıt bekleyen sorular çok daha fazla

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da yaklaşık 11 yıldır tamamlanması ve hizmete açılması beklenen Şehir Hastanesi, bir kez daha siyasi gündemin merkezine oturdu.

Barış ve Demokratik Toplumu Yaşamsallaştırma Komünü, Urfa’da Basınla İftarda Buluştu

Barış ve Demokratik Toplumu Yaşamsallaştırma Komünü, Abdullah Öcalan’ın 27 Şubat çağrısının birinci yılı dolayısıyla Şanlıurfa’da yerel basın emekçileriyle iftar programında bir araya geldi.