Zehir Tacirlerine Darbe: Bir Operasyonda 1.9 Milyon Hap!

İstanbul’da jandarma ekipleri, uyuşturucu madde imalatçılarına yönelik düzenlediği büyük operasyonda, 1 milyon 919 bin adet uyuşturucu hap ile 256 kilogram uyuşturucu ham maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen ham maddeyle yaklaşık 5 milyon adet uyuşturucu hap üretilebileceği belirtildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda gerçekleştirilen operasyonda, 9 şüpheli zehir taciri yakalandı. 5 kişi tutuklanırken, 4 kişi hakkında adli işlemler sürüyor.

Jandarma ekiplerinin tespitlerine göre şüphelilerin:

Uyuşturucu madde imal ettiği,

Uyuşturucu ticaretini organize şekilde yürüttüğü belirlendi.

Operasyon, İstanbul Valiliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonuyla başarıyla tamamlandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 “Uyuşturucu imalatçılarına karşı yürüttüğümüz bu mücadele, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi koruma mücadelesidir.

İstanbul Valimizi, operasyonları koordine eden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımızı, Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımızı, operasyonları gerçekleştiren İstanbul İl Jandarma Komutanımızı ve kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum.”

Uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine karşı yürütülen kararlı mücadele kapsamında, benzer operasyonların ülke genelinde devam edeceği ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İş İnsanı ve Siyasetçi Ömer Karakeçili’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

İş insanı ve siyasetçi Ömer Karakeçili, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyetin Türk milleti için sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda bağımsızlığın, özgürlüğün ve milli iradenin simgesi olduğunu belirtti.

Şanlıurfaspor PFDK’ya sevk edildi: İşte gerekçeli karar

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Ligin ikinci haftasında kendi sahasında Central Hospital Ümraniyespor’u 3-1 yenmişti. Sarı Yeşilliler galibyetin ardından “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

Begit “Eser Üretmeye Devam Edeceğiz” Dedi: “Hizmet Kimin, Hangi Eser?” Sorusu

ŞANLIURFA – Birecik’te Belediye Başkanı Mehmet Begit’in sosyal medya hesabından yaptığı Birecik Şehir Geçişi Projesi paylaşımı, ilçede “Hizmet kimin, hangi eser belediyenin?” tartışmasını gündeme taşıdı.

Leyen: Gazze’de hemen bir ateşkese ihtiyacımız var

Brüksel, 9 Ağustos (Hibya) Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Gazze için ABD, Mısır ve Katar tarafından yürütülen barış ve istikrar çabalarını desteklediklerini açıkladı.