Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yayımlanan karara göre, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay görevden alınıken, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ne Ahmet Birtan Erol atandı.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

15 Temmuz Federasyonu Haliliye İlçe Başkanlığı’na Sedat Şeker atandı

15 Temmuz Federasyonu Başkanı Emre Şahin tarafından, Haliliye İlçe Başkanlığı’na Sedat Şeker getirildi.

Şanlıurfa’da Kurban Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Altında düşüş sürüyor

Ons altın fiyatları iki ayın en düşük seviyesine gerileyerek 4 bin doların altını gördü. Ons altın 3 bin 987 dolara kadar düştükten sonra 4 bin 12 dolara toparlandı.

Haliliye’de binlerce vatandaşa tirit ziyafeti

Haliliye Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Hazreti İbrahim Peygamber Camiinde düzenlenen programla binlerce vatandaşa tirit ikram edildi.