Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Şanlıurfa Programı Belli Oldu

ŞANLIURFA – RHA AJANS/-Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geliyor. 27 Ekim 2024 tarihinde (bugün) gerçekleşecek olan programda, Yılmaz’ın ziyaret programı aşağıdaki gibi planlanmıştır:

13:00 Valilik Ziyareti

14:00 Eyyübiye Millet Bahçesi’nde Barış Yemeği

17:00 AK Parti İl Başkanlığı Ziyareti

Valilik ziyareti sırasında yalnızca Şeref Defteri imzalanana kadar görüntü alınmasına izin verilecektir. Eyyübiye Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan Barış Yemeği programına ise yalnızca basın kimliği ibraz edip yaka kartı takan basın mensupları kabul edilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

TÜİK-Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 2,5 arttı

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı 2026 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,5 arttı.

Büyükelçi Vaivars’dan Başkan Gülpınar’a Ziyaret

Letonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Peteris Vaivars ve Letonya Gaziantep Fahri Konsolosu Soner Bacaksız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ı makamında ziyaret etti.

Cevahir Asuman Yazmacı’dan Güneşin Çocukları’na Tebrik

Güneşin Çocukları Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar 2. Ligi’ni ikinci tamamlayarak 1. Lig’e yükseldi. Milletvekili Yazmacı, takımı azimleri nedeniyle tebrik etti.

Boykot çağrıları yapanlar hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada boykot çağrıları yapanlar hakkında soruşturma başlattı.