Hamas, barış anlaşması imza törenine katılmayacak

AFP’ye konuşan Hamas Siyasî Büro üyesi Hüsam Badran, silahlı grubun Gazze barış anlaşması imza törenine katılmayacağını açıkladı.  Badran, AFP ile yaptığı röportajda, “Resmî imza töreni konusunda biz yer almayacağız” dedi ve Hamas’ın Mısır’daki ateşkes görüşmeleri sırasında “esas olarak Katar ve Mısır arabulucuları aracılığıyla hareket ettiğini” ekledi.

TRUMP GİDECEK 

ABD Başkanı Donald Trump’ın Mısır’da Gazze barış anlaşmasının imza törenine katılmak üzere Ortadoğu’ya seyahat etmesi bekleniyor. Trump 13 Ekim’ de önce İsrail parlamentosuna hitap edecek, daha sonra da Mısır’da görüşmelerin yapıldığı Şarm el Şeyh kentine gidecek.

MA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Haliliye Belediyesi Camileri Gül Suyu İle Temizledi

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesinde camileri gül suyuyla donatıyor.

Ümit Özdağ Gözaltına Alındı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Gülpınar ‘dan AK Parti’ye Katılma İddialarına Net Yanıt

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa ziyareti öncesinde şehrin çeşitli noktalarına yerleştirdiği “Sayın Cumhurbaşkanım Peygamberler Şehri Şanlıurfa’ya Hoş Geldiniz” afişleriyle dikkat çekti.

Tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesaplarına yattı

Tarım ve Orman Bakanlığı, 168 milyon 957 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını bildirdi.