Hasan Suyun Bakan Uraloğlu’na Sordu: Siverek–Viranşehir Yolu Ne Zaman Yapılacak?

Ankara’daki temasları kapsamında Bakan Uraloğlu ile bir araya gelen Suyun, Siverek–Viranşehir arasında ulaşım güvenliği ve konforu açısından yaşanan sorunları gündeme getirerek, yol projesinin ne zaman hayata geçirileceğini sordu.

BAKAN URALOĞLU’NA DETAYLI DOSYA SUNULDU
Hasan Suyun, Siverek–Viranşehir yoluna ilişkin hazırlanan detaylı dosyayı Bakan Abdulkadir Uraloğlu’na bizzat sundu. Dosyada güzergâhta yaşanan sorunlar, bölgenin ulaşım ihtiyaçları ve çözüm önerilerinin yer aldığı belirtildi.

Suyun, görüşmede Siverek ile Viranşehir arasındaki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hâle getirilmesinin bölge halkı açısından önem taşıdığını ifade etti.

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Görüşmenin ardından değerlendirmede bulunan Hasan Suyun, Şanlıurfa’nın ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için Ankara’daki temasların devam edeceğini belirtti.

Suyun, Bakan Uraloğlu’nun konuya gösterdiği ilgi ve hassasiyet nedeniyle teşekkür ederek, “Şanlıurfa’mızın ulaşım altyapısını güçlendirmek, hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak için konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza gösterdiği ilgi ve hassasiyet için teşekkür ediyor, Şanlıurfa’mız için güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

GÖZLER SİVEREK–VİRANŞEHİR YOLUNDA
Siverek–Viranşehir yoluna ilişkin projenin ne zaman uygulanacağına dair gözler Bakanlık tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi.

Şanlıurfa’nın ulaşım altyapısının geliştirilmesi açısından önem taşıyan güzergâhla ilgili sürecin, Hasan Suyun tarafından takip edileceği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da 19 Mayıs Tenis Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. 131 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda dereceye giren sporcular ödüllerini, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Karaca’nın elinden aldı.

Manisa’da Felsefe Öğretmeninin Tutuklanmasına Urfa’daki STK’lardan Tepki

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Felsefe öğretmeni Ramazan A.’nın ders sırasında kurduğu cümleler gerekçe gösterilerek tutuklanmasına tepki gösterdi.

Şanlıurfaspor, İnegölspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Nesine 2. Lig’in 4. haftasında Sultan Su İnegölspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Karaköprü Evinde Ağır Darbe Aldı: Bitlispor’a 1-0 Mağlup Oldu

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, sahasında konuk ettiği Bitlispor’a 1-0 mağlup olarak kritik bir puan kaybı yaşadı.