Kırhan’dan 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü Mesajı

Şanlıurfa – Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında eczacıların sağlık sistemindeki hayati rolüne dikkat çeken Doç. Dr. Kırhan, tüm eczacıların gününü tebrik etti.

Kırhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sağlığımız için fedakârca hizmet eden eczacılarımızın 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü kutluyorum.

Doç. Dr. İdris Kırhan, özellikle pandemi döneminde eczacıların gösterdiği özverili çalışmalara da vurgu yaparak, ilaç danışmanlığı, halk sağlığının korunması ve sağlık hizmetlerinin erişilebilirliği konusunda eczacıların büyük sorumluluk üstlendiğini belirtti.

Eczacılığın yalnızca ilaç temini değil, aynı zamanda doğru ilaç kullanımı konusunda toplumu bilinçlendirme gibi önemli görevleri olduğunu ifade eden Kırhan, tüm eczacılara çalışmalarında başarılar diledi.

Harran Üniversitesi olarak sağlık alanında görev yapan tüm paydaşlara destek vermeye devam edeceklerini belirten Kırhan, bu anlamlı gün vesilesiyle tüm eczacıların Dünya Eczacılar Günü’nü bir kez daha kutladığını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Siverek’te akıma kapılan genç hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akıma kapılan kişi, hayatını kaybetti.

Çengel-7 operasyonlarında 50 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 26 ilde son 1 hafta içinde kaçak ve sahte alkol üretimi yapan şahıslara yönelik düzenlenen Çengel-7 operasyonlarında 50 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Sosyal medyada yaş doğrulaması 1 Kasım’da başlıyor

Jandarma Genel Komutanlığının yaptığı açıklamaya göre, sosyal medya kullanımına ilişkin yaş doğrulaması uygulamasına başlanacağı bildirildi.

OKULLARDA YENİ DÖNEM BAŞLADI!

2026-2027 eğitim ve öğretim yılı bugün başladı.