“Narkoçelik” operasyonlarında 2 bin 248 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, uyuşturucu satıcılarına ve uyuşturucuya yönelik son 3 haftada düzenlenen “Narkoçelik” operasyonlarında 2 ton 12 kilogram uyuşturucu madde, 890 bin 35 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve zehir taciri ile sokak satıcısı 2 bin 248 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Cumhuriyet başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince 3 bin 165 ekip, 8 bin 236 personel, 34 hava aracı ve 82 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 76 ilde Narkoçelik operasyonları düzenlendiğini belirten Yerlikaya, şunları ifade etti:

“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmak, hepimizin ortak görevi. Eğer çevrenizde uyuşturucu ile ilgili şüpheli bir durum fark ederseniz, 112’yi arayın. Biz gerekeni yapalım. Toplumumuzun geleceğini ve huzurunu tehdit eden zehir tacirlerine karşı hep birlikte duyarlı olmalı ve kararlı bir şekilde mücadele etmeliyiz.”

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

KDV uygulama tebliğinde değişiklik

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Siverek Belediyespor 4-1 Bahçespor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta mücadele eden Siverek Belediyespor, ligin ilk yarısının son maçında Bahçespor’u farklı yendi.

Akçakale’de Filistin’e destek için kermes düzenlendi

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Süleyman şah ilköğretim okulunda Filistin’de yaşanan soykırım için kermes düzenlendi.

Ticaret Bakanlığı’ndan aldatıcı ve yanıltıcı reklamlara 156 milyon TL ceza

Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu, Ocak-Temmuz döneminde, 875 aldatıcı ve yanıltıcı reklama, toplamda 156,8 milyon TL idari para cezası ve durdurma cezası uyguladı.