Şanlıurfa’da 754 Bin Öğrenci Yaz Tatiline Giriyor

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim gören öğrenciler, karnelerini alarak üç aylık tatil dönemine başlayacak.

Yaz tatili dolayısıyla Eyyübiye ilçesindeki Küçükhan İlkokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlenecek. Törene, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ile İl Millî Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve Eyyubiye ilçe milli eğitim müdürü Ahmet Demir katılacak. Protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini vererek tatil sevincine ortak olacak.

Törenin ardından tüm okullarda karne dağıtımı gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Haliliye Belediyesi Üretip, Vatandaşların Hizmetine Sunuyor

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile “üreten belediye” anlayışının benimsendiği Haliliye’de atölyelerde seri üretim devam ediyor. Ahşap ve Metal İş Atölyesi ile üretilen kamelya, bank ve piknik masaları vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Başkan Mehmet Kuş: Yetimler bizlere emanettir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ilçedeki yetim ve öksüz çocukların yaşadığı haneleri düzenli olarak ziyaret etmeye devam ediyor.

Akbıyık ve Turhan, UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz’u Ziyaret Etti

Müzik Kültürü Araştırmacısı Yazar Abuzer Akbıyık ile MESAM Başkan Yardımcısı, Türk Halk Müziği sanatçısı, Araştırmacı-Yazar Salih Turhan, Ankara’da UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz’u makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa’da TOKİ Sitesinde Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bir kişinin silahla ateş açtığı iddiası üzerine yaşanan olayda 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastanelerde tedavi altına alındı.