Şanlıurfa’da huzur operasyonu: 15 bin kişi ve yüzlerce araç denetlendi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde huzur ve güvenin sağlanması amacıyla geniş çaplı bir uygulama gerçekleştirdi.

Asayişe yönelik faaliyetlerde suç ve suçluların tespiti için yapılan denetimlerde 15 bin 335 kişi, 2 bin 752 araç ve 165 motosiklet kontrol edildi.

Denetimlerde, 8 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 5 ruhsatsız tabanca ve 7,06 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulama sonucunda ayrıca 41 araç ve sürücüsüne çeşitli ihlallerden dolayı cezai işlem uygulandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini ve suçla mücadelede kararlılıklarının süreceğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Mustafa Polat: Siyasette En Büyük Ölçü Ahlâktır

Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, siyasetin temelinde ahlâkın olması gerektiğine dikkat çekti.

Şanlıurfa ‘da 115 kursiyere ilk yardım sertifikası verildi

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve İl Sağlık Müdürlüğü İş Birliğiyle İlk Yardım Belgeleri Takdim Edildi.

AFAD Başkanı Pehlivan’dan İdlib Valiliği’ne ziyaret

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Ali Hamza Pehlivan, İdlib Valiliği’ni ziyaret ederek, Vali Muhammed Abdurrahman ile görüştü.

DSÖ, Şifa hastanesine 24 bin 50 litre yakıt teslim etti

CENEVRE 12.03.2024 HİBYA Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve ortaklarının 24 bin 50 litre yakıt dağıtmak için bugün Şifa hastanesine ulaştığını bilirdi.