Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümünde anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. SMA Tip-1 hastası Menesa Efnan Uluca, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, küçük Menesa Efnan’a ve tüm SMA hastalarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Müdür Aksoy, teşkilatın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tebrik amacıyla hediye veya çiçek göndermek isteyen vatandaşlara, SMA hastalarına bağışta bulunmaları çağrısında bulunarak şu ifadeleri kullandı:
“Teşkilatımızın 180. kuruluş yıl dönümünde sevgili Menesa Efnan Uluca kızımızın ziyareti bizleri çok duygulandırdı. Kendisine ve tüm SMA hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu özel günde, vatandaşlarımızın çiçek ya da hediye yerine SMA hastalarına bağışta bulunmaları, bizleri daha çok mutlu edecektir.”