TÜİK – En fazla firma yüzde 32,3 ile tamir-onarım sektöründe bulunuyor

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre, sektör bilançoları 2023 yılı sonuçlarına göre 1 milyon 62 bin 328 firma sayısının sektörlere göre dağılımında, toptan ve perakende ticaret; motorlu kara taşıtlarının ve motosikletlerin onarımı sektörü 343 bin 339 ile en başta yer aldı.

İmalat sektörü nün toplam firma sayısı içindeki payı 2023 yılı için yüzde 16,3 olarak gerçekleşti.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ons altın 4 bin 500 doların altına indi

New York, 21 Mart (Hibya) Uluslararası piyasalarda altın ve gümüş vadeli işlem fiyatları, Cuma günü gerçekleştirilen işlemlerde sırasıyla yüzde 3 ve yüzde 7 oranında değer kaybetti.

Millet Bahçeleri Artık Kiralanabilecek! Yeni Yönetmelik Resmî Gazete’de Yayımlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine taşınmazlarının yönetimine ilişkin yeni bir düzenleme yaptı. Millet bahçelerinde yer alan ticari alanların kiralanmasına imkân tanıyan değişiklik, Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yönetici Adaylarından E-Sınav Tepkisi: “Bu Kadar Eziyete Gerek Var mı?”

ŞANLIURFA (RHA) – Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, ilk kez uygulanacak Yönetici Görevlendirme Eğitimi sonrası gerçekleştirilecek e-Sınav uygulamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe: 3 – Kocaelispor: 1

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta maçında Kocaelispor’u 31 mağlup etti.