UNRWA: Ruh sağlığı alanında yaklaşık çeyrek milyon kişiye ulaştık

UNRWA’dan yapılan açıklamada ajansın, Gazze’ de sağlık farkındalığı faaliyetlerini sürdürdüğü, hastalıkların tedavisi ve yayılmasının önlenmesine ilişkin çalışmaların da bunlara dahil olduğu bildirildi.

Ekiplerin ayrıca psikososyal destek de sağladığı belirtilen açıklamada “Ekiplerimiz ayrıca psikososyal destek de sağlamaktadır. Savaşın başlangıcından bu yana, ruh sağlığına destek olmak için yaklaşık çeyrek milyon kişiye ulaştık.” ifadesine yer verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Yurt içinde güven endeksleri ve makro veriler açıklandı

İstanbul, 23 Şubat (Hibya) Asya borsaları haftaya ağırlıklı olarak yükselişle başladı. ABD ve Avrupa piyasaları haftanın son işlem gününü artıda tamamlarken, yurt içinde BIST endekslerinde pozitif kapanış gerçekleşti.

DEVA Partili Ekmen’den Vali Şıldak’a çağrı:Arsa tahsislerini gözden geçirin

DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a Organize Sanayi Bölgelerinde bulunan arsa tahsislerinin gözden geçirilmesi çağrısında bulundu.

Cari işlemler hesabı haziranda 4,2 milyar dolar açık verdi

İstanbul, 13 Ağustos (Hibya) – Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Haziran ayında cari işlemler hesabının 4.194 milyon ABD doları açık kaydettiğini, altın ve enerji hariç cari işlemler hesabının ise 1.462 milyon ABD doları fazla verdiğini bildirdi.

Rakamlar Açıklandı: Gaziantep tarih yazıyor! Şanlıurfa yerlerde

(RHA Ajans/RHA) – Türkiye’de illerin , 2022 yılına ait ihracat rakamlarını kamuoyuyla paylaştı.