Uyuşturucu Operasyonunda Çok Sayıda Madde Ve Silah Ele Geçirildi

Viranşehir, Eyyübiye, Halfeti ve Harran ilçelerinde İlçe Jandarma Komutanlıkları ile Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, yapılan aramalarda 1 kilogram skunk, 15 gram amfetamin, 10 gram metamfetamin, 13 gram kubar esrar, 5 gram eroin, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 10 adet fişek ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyon kapsamında yakalanan şüpheliler hakkında adli işlemler başlatıldı.

Yetkililer, uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız sürdüğünü belirterek, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, toplum sağlığı ve huzurunun korunması amacıyla “Narkotik Suçlarla Mücadele” çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Ağan’dan Cumhuriyetin 100.Yılı mesajı

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan,Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yıl dönümü anısına bir mesaj yayınladı.

Karaköprü ‘de şiir ve sanat programı düzenlendi

Karaköprü Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘Şair Başkanlardan Bambaşka Şiirler’ programı düzenledi.

Filistin protestolarında İngiltere genelinde 100’den fazla kişi tutuklandı

Londra, 20 Temmuz (Hibya) Filistin Eylemi ile ilgili etkinliklerde, grubun terör örgütü olarak yasaklanmasının ardından üçüncü haftasında İngiltere genelinde 100’den fazla kişi tutuklandı.

Ons altın 5350 dolar bölgesinde denge bulmaya çalışıyor

İkon Menkul, ons altının 5350 ve ons gümüşün ise 93.60 dolar bölgesinde denge bulmaya çalıştığını açıkladı.