Vali Şıldak, Üniversite Öğrenci Yurtları İçin Güvenlik Toplantısına Katıldı

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, yeni eğitim yılında üniversite öğrencilerinin barınma hizmetlerinden güvenli ve sağlıklı şekilde yararlanabilmesi amacıyla yürütülen hazırlıklar değerlendirildi.

Toplantıda, yükseköğretim öğrenci yurtlarının yeni eğitim yılına hazırlanması, öğrencilerin güvenliğinin sağlanması ve yurtlarda alınacak güvenlik tedbirleri başta olmak üzere çeşitli konular ele alındı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak da toplantıda kentteki öğrenci yurtlarının yeni eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlıkları ve güvenlik çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilerin huzur ve güven içerisinde eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için ilgili kurumlar tarafından yürütülen çalışmaların koordineli şekilde devam edeceği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İsrail Güvenlik Kabinesi’nden İran’a ‘güçlü karşılık verme’ kararı

İsrail Güvenlik Kabinesi’nin İran’ın füze saldırılarına, “güçlü bir karşılık” verilmesi kararı aldığı öne sürüldü.

Vali Şıldak başkanlığında okul güvenliği toplantısı

11 Eylül’de başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

Bakan Yerlikaya: “Hız kazandırmaz, hayatımızdan çalar”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Ocak-24 Nisan 2025 tarihleri arasında trafik ekiplerince hız ihlaliyle ilgili toplam 2 milyon 126 bin 384 işlem yapıldığını açıkladı.

Evren Sanayi Sitesi Katlı Köprülü Kavşağı’nda Asfalt Serimi Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Evren Sanayi Sitesi Katlı Köprülü Kavşak Projesi’nde sıcak asfalt serim çalışmaları aralıksız devam ediyor.