Vekil Başak, Ulaştırma Bakanı Uraloğlu ile Şanlıurfa’nın Altyapı Sorunlarını Görüştü

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Şanlıurfa’nın altyapı sorunları, Eyyübiye ilçesindeki sorunları,Yardımcı Yolu ve Harran Turizm Yolu gibi önemli projeler ele alındı. Milletvekili Başak, bu projelerin hızla çözüme kavuşturulması için Bakan Uraloğlu ile verimli bir toplantı yaptıklarını belirtti.

Hikmet Başak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “TBMM’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu ile Eyyübiye ilçemiz Yardımcı Yolu, Harran Turizm Yolu ve Şanlıurfa’daki ulaşım ile altyapı projelerinin hızla çözüme kavuşması için verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Şanlıurfa’mıza gösterdiği ilgi ve desteklerinden ötürü Sn. Bakanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

BM: Gazze’de nüfusun yüzde 96’sı açlıkla karşı karşıya

New York, 11 Ağustos (Hibya) – Birleşmiş Milletler (BM), Gazze’de nüfusun yüzde 96’sının açlıkla karşı karşıya olduğunu bildirdi.

Tarihi Siverek Kalesi uzun aradan sonra yeniden hizmete açıldı

Siverek Belediyesi uzun yıllar boyunca kaderine terk edilen tarihi Siverek Kalesi’ni kapsamlı bir restorasyon ve çevre düzenleme çalışmasının ardından yeniden halkın hizmetine sundu.

İbrahim Coşkun: Ramazan’da Mesai Saatleri Düzenlensin

Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, Ramazan ayında kamu görevlilerinin iftara huzurla yetişebilmesi için mesai saatlerinin düzenlenmesi talebini Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü’ne ilettiklerini açıkladı.

Amedspor Başkanı yeniden Burç Baysal oldu

Olağanüstü Genel Kurul yapan Amedspor’un 8’inci Başkanı Burç Baysal oldu.